Sortter
Arvostelu 5/5
5/5
Vanha asiakas?
Uusi asiakas?

Kotisivut:

www.sortter.fi

Onko tarkoituksenasi löytää edullista lainaa pienellä korolla? Sortter tunnetaan suomalaisena lainanvälityspalveluna, joka auttaa asiakkaitaan löytämään lainaa erilaisiin elämäntilanteisiin. Tämä teksti pitää sisällään kaikki tärkeimmät asiat ja faktat koskien Sortteria ja sen tarjoamia palveluita.

Sortter perustiedot

Digitalisoitumisen myötä yhä useammat palvelut ovat siirtäneet toimintansa nettiin. Niin ovat myös toimineet luotonantajat mukaan lukien Sortter. Sortter ei kuitenkaan ole luotonantaja, vaan se tarjoaa palvelua jonka avulla kuluttajat voi vertailla sekä kilpailuttaa lainat.

Sortterin kautta on siis mahdollista hakea lainaa useilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta joiden kanssa se tekee tiivistä yhteistyötä. Näiden yhteistyökumppaneiden ansiosta Sortterin kautta on mahdollista saada kilpailukykyistä lainaa alhaisella korolla. Täyttämällä yhden hakemuksen Sortterin verkkosivuilta, on sillä mahdollista saada useita lainatarjouksia joista voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Asiakas valitsee Sortterin sivulta tarvittavan lainasumman sekä takaisinmaksuajan. Tämän jälkeen alkaa varsinaisen lainahakemuksen täyttäminen, joka vie vain muutaman minuutin. Kun lainahakemus on täytetty, voit jäädä odottelemaan lainatarjouksia. Saat sähköpostiisi ilmoituksen kun kaikki lainatarjoukset on nähtävissä Sortterin palvelussa. Pääset näkemään kaikki lainatarjoukset kirjautumalla Sortterin sivuille omalla sähköpostiosoitteella. Saamistasi tarjouksista voit valita itsellesi sopivimman ja allekirjoittaa sopimuksen luotonantajan kanssa. Jos mikään lainatarjouksista ei vastaa tarpeitasi, sinun ei tarvitse erikseen hylätä niitä vaan omalta osaltasi hakuprosessi päättyy siihen.
Sortterin kautta lainan hakeminen on maksutonta siihen asti kunnes päätät hyväksyä tarjouksen allekirjoittamalla sen.

Sortterin palvelussa voi kilpailuttaa kulutusluotot, kaikki vakuudettomat lainat sekä joustoluotot. Palvelu tarjoaa ensisijaisesti edullisempaa lainaa kuin suoraan lainanantajalta haettuna. Tämä perustuu siihen, että pankit sekä rahoituslaitokset saavat Sortterin kautta uusia potentiaalisia asiakkaita, joten he haluavat tarjota mahdollisimman edullista sekä kilpailukykyistä lainaa.

Sortter ei kuitenkaan pysty itse vaikuttamaan lainan korkoihin tai kustannuksiin, sillä pankit sekä rahoituslaitokset määrittelevät ne jokaiselle asiakkaalle annettujen henkilötietojen perusteella.

Palvelun kautta tehdyt lainasopimukset ovat yksinkertaisia sekä helppoja ja usein luotto maksetaan asiakkaan tilille nopeasti luotonantajasta riippuen. Usein rahat on mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana, kuitenkin viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa.

Sortter lainatuotteet

Sortterin kautta on mahdollista hakea vakuudetonta lainaa erilaisiin elämäntilanteisiin. Palvelusta voi hakea esimerkiksi auto- ja asuntolainaa tai äkillisiin rahoitustarpeisiin sopivaa lainaa. Lainasummat vaihtelevat 1000 eurosta 60 000 euroon asti sekä niihin on mahdollista saada takaisinmaksuaikaa 1-15 vuotta. Joidenkin lainojen kohdalla on mahdollista saada lyhennys- tai maksuvapaita kuukausia.

Sortterin tarjoamien lainojen korko on 4 – 20% väliltä. Kuitenkin tällä hetkellä voimassa olevan korkokaton takia korkoprosentti voi olla enimmillään 10 %. Korkokatto on voimassa 2021 loppu vuoteen asti.

Sortter tekee yhteistyötä jopa 20 luotettavan pankin sekä rahoituslaitoksen kanssa

Sortterin kanssa yhteistyötä tekeviin pankkeihin sekä rahoituslaitoksiin lukeutuu useita tunnettuja sekä luotettavia palveluita. Mukana on esimerkiksi kivijalkapankkina tunnettu POP Pankki, kansainvälinen talletuksiin erikoistunut BigBank sekä yksityishenkilöiden kuluttajaluototukseen erikoistunut Credit24.

Katso ajantasainen lista kaikista Sortterin kanssa yhteistyötä tekevistä pankeista sekä rahoituslaitoksista heidän kotisivuiltaan.

Näin haet

1.Siirry täyttämään maksuton lainahakemus.

2.Saat luottopäätöksen heti.

3.Rahat maksetaan tilillesi heti.

Vertailemalla lainat Sortterin avulla, näet miten paljon eroja pankkien välillä on

Lainojen koroissa voi olla suuriakin eroja eri pankkien välillä. Tästä syytä lainojen vertailemisen tärkeys on suuresti kasvanut ja se kannattaa tehdä säännöllisesti. Sortterin tarjoama lainojen vertaileminen sekä kilpailuttaminen on täysin maksutonta eikä tarjouksien vastaanottaminen sido vielä lainan ottamiseen. Voit tutustua rauhassa pankkien sekä rahoituslaitoksien tarjoamiin korkoihin sekä lainaehtoihin ja tehdä päätöksen myöhemmin lainan ottamisesta.

Vertailu paljastaa sinulle kaikki lainaan liittyvät kustannukset sekä näet tarkasti minkä pankin tai rahoituslaitoksen tarjoama laina on oikeasti edullisin. Tarjouksia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomio varsinkin lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo mitä laina tulee lopullisesti maksamaan.

Sortter yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

Sortter on suomalainen luotetettava palvelu, jonka taustalla toimii yhtiö nimeltään Sortter Oy. Palvelun kaikki yhteydet ovat SSL-sertifikaatilla suojattuja, joten omien henkilötietojen luovuttaminen palveluun on täysin turvallista.

Kaikki sivustossa esitetyt pankit sekä rahoituslaitokset ovat myös turvallisia ja ne noudattavat Suomen laissa määriteltyjä pykäliä.

Sortter Oy
Bulvardi 21, 00180 Helsinki

Asiakaspalvelu ainoastaan puhelimitse, sähköpostilla tai sivustolla toimivan Chat-palvelun kautta.

Sortter

 • Lainasummat:
 • Alkaen 500 - 60000 €
 • Nimelliskorko:
 • 4- 10 %
 • Laina-aika:
 • 12 - 180 kuukautta
 • Ikäraja:
 • 20 vuotta
 • Maksutapa:
 • Tilisiirto
 • Lainapäätös:
 • Heti
 • Laina käytössä:
 • Heti

Sortter: Yhteystiedot

 • Viralliset kotisivut:
 • www.sortter.fi
 • Puhelinnumero:
 • 09 8566 5550
 • Osoite:
 • Bulevardi 21, 00180 Helsinki

Sortter kokemuksia

Kerro kokemuksestasi Sortterin kanssa. Julkaisemme ne tällä sivulla anonyymisti.

Onko Sortterin kautta saadut lainatarjoukset aina henkilökohtaisia?

Lähes kaikki pankit sekä rahoituslaitokset hinnoittelevat lainat asiakaskohtaisesti. Pankki arvioi jokaisen asiakkaan takaisinmaksukyvyn annettujen henkilötietojen perusteella, mitä parempi asiakkaan takaisinmaksukyky on, sitä edullisempia lainatarjouksia voi saada.

Itse tehtynä lainojen vertaileminen voi viedä aikaa, tästä syystä kannattaa siihen käyttää Sortterin palvelua joka tekee sen puolestasi. Kun kilpailutat lainat Sortterin palvelussa, saat omaan tilanteeseesi räätälöidyt lainatarjoukset useilta pankeilta sekä rahoituslaitoksilta. Kuluttajan tehtäväksi jää valita itselleen paras vaihtoehto saatujen lainatarjouksien joukosta.

Ketä voi käyttää Sortterin tarjoamia palveluita?

Useiden lainapalveluiden käyttäminen vaatii tietynlaisia ehtoja, sama pätee Sortterin palveluun. Sortterin kautta voi hakea lainaa, kunhan täyttää seuraavat ehdot:

– Palvelun käyttäjä on vähintään 20-vuotias
– Vakituinen osoite on Suomessa
– Säännölliset palkka- tai eläketulot
– Hakijalla ei ole aikaisempia maksu- tai luottohäiriömerkintöjä

Joillain Sortterin kanssa yhteistyötä tekevillä pankeilla tai rahoituslaitoksilla voi olla edellä mainittuja tiukemmat ehdot. Pääasiassa Sortter laittaa hakemuksen eteenpäin vain niille luotonantajille joiden kriteerit hakija täyttää.

Palvelusta voi hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa varsinkin silloin jos lainasumma on yli 20 000 euroa. Hakemalla lainaa rinnakkaishakijan kanssa, molemmat osapuolet vastaavat lainan takaisinmaksusta. Useammat pankit sekä rahoituslaitokset antavat rinnakkaishakijan kanssa haettuihin lainoihin paremmat ehdot.

Mitä tarkoittaa Sortterin tarjoama parhaan koron takuu?

Sortter tunnetaan yhtenä luotettavimpana sekä kattavimpana lainojen kilpailutuspalveluna. Sortter pyrkii etsimään asiakkaalle aina edullisen lainan parhaalla mahdollisella korolla.

Sortter on Suomessa ainoa toimija, joka lupaa lainalle parhaan koron takuun. Käytännössä tilanne toimii näin:

– Olet kilpailuttanut sekä hakenut lainan Sortterin kautta
– Kuitenkin myöhemmin löydät edullisemman lainan samoilla ehdoilla
– Sortter hyvittää lainojen hintaerotuksen tiettyjen ehtojen täyttyessä

Sortteri siis maksaa asiakkaalle lainakulujen erotuksen, jos hän löytää kokonaiskuluiltaan halvemman lainan Sortterin kanssa yhteistyötä tekevien kumppaneiden kautta saman vuorokauden sisällä siitä, kun lainat on kilpailutettu Sortterin palvelun kautta sekä jokin Sortterin antamista lainatarjouksista on hyväksytty.

Ehdot parhaan koron takuulle:

– Sortterin parhaan koron takuu koskee ainoastaan vakuudettomia 500 – 60 000 euron lainasummia jotka sisältävät 1-15 vuoden takaisinmaksuajan
– Laina pitää olla haettu Sortterin palvelusta
– Lainasopimus on allekirjoitettu Sortterin kanssa yhteistyötä tekevien pankkien tai rahoituslaitoksien kanssa viimeistään seuraavan arkipäivän aikana lainatarjouksien saamisesta

Lue tarkemmat ehdot koskien parhaan koron takuuta Sortterin verkkosivuilta.

Ota myös Sortterin some kanavat haltuun: Sortter Youtubessa ja Sortter Facebookissa

Etkö löytänyt mieleistäsi lainaa - kokeile näitä

 • SUOSITTU
  Lainasumma 500 - 50 000 €
  Korko alk.
  8 - 49 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • 500 – 50 000 euroa ilman vakuuksia.
  • Rahat nopeasti tilille.
 • UUTUUS
  Lainasumma 500 - 60 000 €
  Korko alk.
  5 - 50 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopea, maksuton, luotettava.
  • Lainaa jopa 60 000 euroon asti.
 • Lainasumma 500 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 50 %
  Laina-aika
  12 - 180 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Nopeasti ja ilmaiseksi.
  • Lainaa jopa 70 000€.
 • Lainasumma 100 - 2 000 €
  Korko alk.
  0 - 96 %
  Laina-aika
  1 - 12 kk.
  Alaikäraja
  18v.
  • Jopa 300€ ilmainen ensilaina.
  • 2000€ joustoluottoa.
 • Lainasumma 100 - 70 000 €
  Korko alk.
  4 - 50 %
  Laina-aika
  12 - 144 kk.
  Alaikäraja
  20v.
  • Lainaa arjen hankintoihin 500 – 70 000€ heti ilman vakuuksia.